• Nieuw product: duoportret in 1 portret welke invloed heeft je DNA? hoeveel lijk je eigen op je broer of zus of vader of moeder? 1+1=1 ! ik maak van 2 portretten 1 nieuw portret waarin beide personen zo met elkaar verwoven zijn dat je bijna niet ziet dat het 2 personen zijn. een [...]
  • U bent een (interieur) architect en hebt een prachtig gebouw of interieur gerealiseerd. Vanzelfsprekend dat u hier reclame mee wilt maken en dus heeft u een prachtige fotoserie nodig van het object. Ik kan deze voor u maken! Met mijn achtergrond als architect weet ik waar ik op moet letten en hoe ik[...]
  • " Bedankt voor de prachtige foto’s!!! Super hoe goed je met de kindjes om ging en zo deze prachtige “plaatjes” hebt kunnen maken. We zijn er echt superblij mee en ze krijgen allemaal een mooi plaatsje in ons nieuwe huis." Het was een leuke en ontspannende fotoshoot. Ik vind zelf poseren voor[...]
  • Fotoshoot van je gezin!

  • Altijd al mooie foto's van jezelf, je kinderen of van je gezin willen laten maken? Maar ben je bang voor de hoge kosten van een fotoshoot? Bij VLA Fotografie in Den Bosch betaal je altijd een vast bedrag van 175 euro per fotoshoot. Daarna betaal je per fotoproduct. Bijvoorbeeld; een afdruk, canvas o[...]
  • Over VLA Fotografie

  • Ik ben Vione van Leeuwen uit Den Bosch en fotografeer al sinds mijn jeugd met veel passie en plezier. Je kunt bij mij terecht voor een leuke fotoshoot van je gezin, vrienden of vriendinnenclub of met je wie je maar op de foto wilt voor een blijvende herinnering. Ook maak ik interieurfoto’s van je [...]
 
UA-46457856-1