De fotosessie

De prijs voor een fotoshoot van een gezin (tot 4 pers.) kost € 175,-
Voor dit bedrag krijg je:
• Een fotoshoot van 1 à 1,5 uur op lokatie
• Reiskosten tot 20 km rondom Den Bosch
• Een selectie van tenminste 20 nabewerkte foto’s om uit te selecteren. Waarin: individuele portretten, broer(s)/zus(sen), hele gezin
• Een selectiesessie* of een link met inlogcode naar een afgeschermd album om de selectie te maken (dit laatste is nog in ontwikkeling)
• Vanuit de selectie kun je kiezen of je de foto’s wilt laten afdrukken op papier, canvas of dibond* De selectiesessie kunnen we samen doen. Dan maken we een afspraak en kan ik adviseren in de fotoproducten.

Fotoshoot aanvragen


Hoe gaat het in zijn werk?

Het begint met maken van een afspraak. Vul je gegevens in op het contactformulier en dan neem ik contact met je op om een datum, lokatie en een tijdstip te kiezen. Dit kan op een doordeweekse dag of in het weekend zijn. Misschien heb je zelf al een idee waar je de foto gemaakt wilt laten hebben, zo niet dan bedenken we samen een mooie plek.

Voorafgaand aan de afspraak vind ik het prettig om jullie een beetje te leren kennen. Wat vinden jullie leuk? zijn er nog aandachtspunten waar ik rekening moet houden? Waarom hebben jullie de fotosessie geboekt? dit kan per mail of we hebben telefonisch contact.

Vervolgens zien we elkaar op de afgesproken lokatie. Om iedereen wat te laten ontspannen gaan we niet meteen op een rijtje staan. De kinderen kunnen eerst nog even spelen en ravotten, waar ik uiteraard met de camera ook bij ben. De mooiste plaatjes zijn vaak de spontane ongedwongen momenten. Uiteraard geef ik ook wat opdrachten aan jullie om de mooie foto’s samen te krijgen. De fotosessie duurt ongeveer 1 uur tot anderhalf uur dus we hoeven niet te haasten. Als het even niet lukt om iedereen er goed op te krijgen proberen we het eventjes later nog een keer. Zeker met kleine kinderen is het belangrijk om vooral de rust te nemen.

Na de sessie ga ik aan de slag om de foto’s te selecteren en deze een beetje na te bewerken om het beste uit de foto te halen. Ik zorg voor een mooie ruime selectie (ten minste 20) van de allermooiste foto’s waaruit jullie kunnen kiezen. Deze uiteindelijke selectie kunnen je online doen maar we kunnen het ook samen doen zodat ik kan helpen en adviseren met de uiteindelijke keuze.

Na ongeveer 2 a 3 weken kun je de bestelling ophalen of thuis laten bezorgen en een mooi plekje in het huis geven.