U bent een (interieur) architect en hebt een prachtig gebouw of interieur gerealiseerd. Vanzelfsprekend dat u hier reclame mee wilt maken en dus heeft u een prachtige fotoserie nodig van het object. Ik kan deze voor u maken! Met mijn achtergrond als architect weet ik waar ik op moet letten en hoe ik de mooiste beelden van uw creatie kan maken.

 

Werkwijze:

  • U neemt contact met mij op voor een afspraak. We bespreken de door u gewenste beelden; wilt u alleen exterieur of ook interieur of alleen het interieur
  • Nadat u mij de opdracht hebt gegeven ga ik het gebouw eerst bezichtigen en kijk wanneer er het mooiste licht op valt om vervolgens goed voorbereid op een geschikte dag de foto’s te gaan maken.
  • Ik maak een selectie en bewerk deze na indien nodig. Uit deze selectie kiest u de beelden die u wilt hebben. Vervolgens koopt u de digitale bestanden voor uw promotie doeleinden. Ik kan u uiteraard ook voorzien van kwaliteits- afdrukken op groot formaat ten behoeve van een mooie presentatie op uw bureau of bijvoorbeeld als kado voor de opdrachtgever.
Offerte aanvragen

 

De prijs is in overleg aangezien deze afhankelijk is van de grootte van het te fotograferen object en aantal foto’s.